Εθνική μπάσκετ: Αντί για ξεκούραση, προτίμησε το «ξεμούδιασμα» ενόψει Τσεχίας

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Έλληνες διεθνείς ζήτησαν να πάνε στο γήπεδο για ξεμούδιασμα την ώρα της προπόνησης, ακόμα και σε μέρα ξεκούρασης.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έκανε το απόλυτο στο Μιλάνο πανηγυρίζοντας πέντε νίκες στα ισάριθμα ματς που έδωσε στη φάση των ομίλων του EuroBasket 2022 και αυτό της έδωσε την πρωτιά στον όμιλο, που την φέρνει απέναντι στην Τσεχία στη φάση των "16", σε νοκ-άουτ ματς που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο την Κυριακή (11/9, 21:45).

Το Βερολίνο φιλοξενήσει όλα τα ματς της διοργάνωσης από εδώ και πέρα, εκεί όπου από το μεσημέρι της Παρασκευής (9/9) βρίσκονται ο Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες του, με τον στόχο της πρόκρισης στους "8".

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως αν και ημέρα ξεκούρασης η σημερινή , υπήρχε αλλαγή πλάνων, με αρκετούς παίκτες να ζητούν να πάνε στο γήπεδο για ξεμούδιασμα την ώρα της προπόνησης.

Δεν πρόκειται να είναι συντεταγμένη και δεν είναι απαραίτητο να πάρουν μέρος σε αυτήν από την αρχή μέχρι το τέλος, ωστόσο η επιλογή τους και μόνο δείχνει το καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της "επίσημης αγαπημένης" και το πόσο πολύ θέλουν να φτάσουν σε μία διάκριση, που λείπει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εδώ και 13 χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.