Μαρόκο: Μέσα ο Ελ Κααμπί, όχι και ο Άμραμπατ για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2023

Ο προπονητής του εθνικού συγκροτήματος του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκραγκί, συμπεριέλαβε στις κλήσεις για το Copa Africa τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, άφησε όμως εκτός τον Νορντίν Άμραμπατ, παρά το γεγονός πως βρισκόταν στην προεπιλογή.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Μαρόκου, γνωστοποίησε τις κλήσεις του Ρεγκραγκί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Μέσα σε αυτές βρίσκεται ο επιθετικός του Ολυμπιακού Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ αντίθετα ο ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ Νορντίν Άμραμπατ, ήταν στην προεπιλογή όμως έμεινε εν τέλει εκτός. Ωστόσο την αποστολή μεταξύ άλλων είναι ο αδερφός του, Σοφιάν Άμραμπατ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται χωρίς τον φορ μαροκινό φορ όσο αυτός θα βρίσκεται στο Copa Africa, η διοργάνωση θα διεξαχθεί μεταξύ 13 Ιανουαρίου και 11 Φεβρουαρίου, όπου είναι προγραμματισμένος και ο τελικός.

Ο Νορντίν Άμραμπατ έχει να αγωνιστεί με την φανέλα με το εθνόσημο από το 2019, ενώ ο Ελ Κααμπί ήταν στις κλήσεις του Μαρόκου στα τελευταία παιχνίδια που έδωσε η εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.