Εθνική: Ερωτηματικό ο Γιάννης για Βέλγιο, μαγνητική οι Σλούκας και Κώστας

Metrosport Team26 Αυγούστου 2022

Ακόμα δύο τραυματίες προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο της Εθνικής, μετά την χθεσινή αναμέτρηση με την Σερβία, αφού οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, χτύπησαν και αποχώρησαν από τον αγώνα, με την συμμετοχή τους στο ματς με το Βέλγιο την ερχόμενη Κυριακή να μοιάζει δύσκολη, ενώ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αποφασιστεί στις επόμενες ώρες αν θα χρειαστεί να ξεκουραστεί μετά τον χθεσινό εξουθενωτικό του αγώνα.

Έτσι, μετά τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη, ο Ιτούδης είναι πολύ πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες των «φρεσκότραυματισμένων» στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (28/8 20:00). Οι δυό τους υποβάλονται σήμερα σε μαγνητική μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσαν αμφότεροι στα γόνατα και ο γιατρός Νίκος Κουκουλιάς, θα ενημερώσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό για την διαθεσημότητά τους.

Ακόμα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έδωσε παράσταση χθες, ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα αποφόρτισης που κάνει και στους Μπακς μετά από αγώνες τόσο υψηλής έντασης και δεν είναι 100% βέβαιο το αν θα αγωνιστεί κόντρα στο Βέλγιο, αφού τίθεται ζήτημα των κανόνων ζωματικής συντήρησης που επιβάλλεται να κάνει, με την απόφαση να αναμένεται να παρθεί αύριο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.