Εθνική Κορασίδων: Έκανε με άνεση το «δύο στα δύο»

Metrosport Team27 Μαρτίου 2023

Η Εθνική Κορασίδων συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο Βίλνιους, με ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση και εύκολη νίκη επί της γηπεδούχου Λιθουανίας, στα πλαίσια του 1ου όμιλου του 2ου γύρου της League B του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παπακώστα, μετά το 5-0 της πρεμιέρας επί της Μολδαβίας, συνέτριψε και την «οικοδέσποινα» Λιθουανία με το ίδιο σκορ και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τα Νησιά Φαρόε (Πέμπτη 30/3, 11 π.μ.), για να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου και να εξασφαλίσει την άνοδο στη League A.

Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι Φακίνου (7΄), Κώστα (32΄ και 89΄), Λαζαράκη (45΄) και Γιοβάνη (61΄ με πέναλτι).

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Πεταλωτή, Παντερή, Κωνιωτάκη, Κιουρεξίδου (46΄ Μαξ), Κώστα, Αργυρίου (74΄ Μούγιου), Γιοβάνη, Φανουράκη (67΄ Ζαγκλή), Γιαννή (46΄ Ιβιτς), Λαζαράκη (46΄ Σιαφαρίκα), Φακίνου

Στο άλλο σημερινό ματς του 1ου ομίλου, τα Νησιά Φαρόε συνέτριψαν 6-0 τη Μολδαβία και διπλασίασαν τις νίκες τους. Επειδή, όμως, η εθνική έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (+10 έναντι +7), υπερέχει στην ισοβαθμία και με ισοπαλία στο τελευταίο ματς θα τερματίσει πρώτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.