Εθνική Ισπανίας: Μεγάλο ερωτηματικό ο Μοράτα για το ματς με Κόστα Ρίκα

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2022

Άλλος ένας προπονητής πονοκεφαλιάζει εξαιτίας των τραυματισμών, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ο άτυχος , αυτή την φορά, είναι ο Λουίς Ενρίκε, καθώς  Άλβαρο Μοράτα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης με την Εθνική Ισπανίας και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα (23/11 18:00).

Με βάση τα όσα γνωστοποίησε  δημοσίευμα της Marca, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε την προπόνηση μαζί με τους άλλους διεθνείς όμως στην πορεία έριξε ρυθμούς μέχρι που αποχώρησε. 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ίσως απλά ένα  κρυολόγημα και μερικά εντερικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν τον 30χρονο επιθετικό με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος τόσο για τις επόμενες προπονήσεις της «φούρια ρόχα» όσο και για την πρεμιέρα των Ισπανών.

Φαίνεται πως δεν διατρέχεται κίνδυνος για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως λόγω των ελλιπών προπονήσεων του μόνο σίγουρη δε μπορεί να θεωρείται η παρουσία του στον πρώτο αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.