Εθνική Ελλάδος: Συνεχίζει τα «τεστ» με αντίπαλο την Ουγγαρία

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2022

Η «γαλανόλευκη» συνεχίζει το πρόγραμμα «ξεμουδιάσματος» και δοκιμών, έχοντας προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας απόψε (21:15-Cosmotesports 1) στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη ο Πογιέτ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συνδυασμούς και παίκτες στο εκτός έδρας φιλικό με τη Μάλτα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Έλληνες διεθνείς δεν έκαναν καλή εμφάνιση. Σε αυτήν την νέα φιλική αναμέτρηση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει εκ νέου την ευκαιρία να τεστάρει νέα πράγματα.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας αναμένεται να είναι με Πασχαλάκη στην εστία. Δεξί μπακ ο Ρότα και αριστερό ο Γιαννούλης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο Χατζηδιάκος και Κουλιεράκης ή Τζαβέλλας. Στη μεσαία γραμμή Σιώπης, Κουρμπέλης, σε ελεύθερο ρόλο ο Μπακασέτας, σε ρόλο εξτρέμ οι Μάνταλος, Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.Ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Μάλτα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Βουδαπέστης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Ντανιένε Τσίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπατσίνι, Μπρέσμες και 4ο τον επίσης Ιταλό Μαρινέλι. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ιταλοί Ντι Πάολο και Μαρίνι.

Το αποψινό θα είναι το 23ο παιχνίδι στην ιστορία της εθνικής ομάδας απέναντι στην Ουγγαρία. Η Ελλάδα έχει νικήσει δέκα φορές, τις τρεις στην έδρα της αντιπάλου της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.