Δήμος Θερμαϊκού για τις διακοπές νερού: Δυσαρέσκεια για τον ΔΕΔΔΗΕ -«Θα καταλογιστούν ευθύνες»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2022

Χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στον δήμο Θερμαϊκού, εξαιτίας προβλημάτων που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Η διακοπή υδροδότησης σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και μέχρι αυτήν την ώρα, αρκετοί κάτοικοι του δήμου Θερμαϊκού δεν έχουν νερό στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τους.

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Θερμαϊκού εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την πολύωρη, όπως λέει, καθυστέρηση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του δήμου, Συμεών Καψάλας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: “Η ΔΕΗ μας ενημέρωσε ότι μεγάλη ζημιά έγινε σε μετασχηματιστή στο Πλαγιάρι και η ηλεκτροδότηση πολλών δεξαμενών της ΔΕΥΑΘ θα καθυστερήσει να γίνει!! Με την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης θα χρειαστεί περίπου μία ώρα ώστε να λειτουργήσουν οι γεωτρήσεις και να γεμίσουν οι δεξαμενές!! Ζητούμε συγνώμη από τους δημότες για την έλλειψη νερού αλλά σε αυτή την φάση πρέπει να περιμένουμε την ΔΕΔΔΗΕ να αποκαταστήσει την βλάβη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου:

“Ο Δήμος Θερμαϊκού εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την πολύωρη καθυστέρηση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε ν’ αποκατασταθεί η ζημιά που προκλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή.

Συμπαραστέκεται στα δεκάδες νοικοκυριά και επαγγελματίες, που ακόμη δεν έχουν νερό και δηλώνει απερίφραστα πως θα διερευνήσει το θέμα σε βάθος για να καταλογιστούν, επιτέλους, οι ευθύνες εκεί που πρέπει.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι δημότες μας”.


πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.