Εθνική Ελλάδας: Οι πιθανοί διάδοχοι του Φαν Σιπ - Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές!

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2021

Στην μετά Φαν Σιπ, εποχή κινείται η Εθνική Ελλάδος μετά το «αντίο» του Ολλανδού προπονητή με τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας να ψάχνουν τη διάδοχη κατάσταση για την άκρη του πάγκου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τι λένε όμως οι στοιχηματικές εταιρείες για τον άνθρωπο που θα...τρέξει το πλάνο της επόμενης ημέρας; Σε ρόλο φαβορί μπαίνουν δύο Έλληνες προπονητές που κυκλοφορούν... ελεύθεροι στην αγορά, ο λόγος για τον Γιώργο Δώνη και τον Τραϊανό Δέλλα. 

Ο πρώην προπονητής των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε απόδοση 2.50, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας έρχεται αμέσως μετά με απόδοση 3.00 στη δεύτερη θέση για τη διάδοχη κατάσταση. Στη συνέχεια έρχεται ένας ακόμη πρωτοκλασάτος Έλληνας τεχνικός, ο λόγος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος όμως αποτελεί αουτσάιντερ σε απόδοση 4.50!

Η λίστα των ξένων

Εκτός από τους Έλληνες προπονητές υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές και με γνώριμους μας αλλά ξένους τεχνικούς. Όπως αναφέρουν οι μπουκ , στη σχετική λίστα βρίσκονται οι Μανόλο Χιμένεθ, Φερνάντο Σάντος και Ερνέστο Βαλβέρδε. Για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ η απόδοση είναι στο 7.50, για τον Φερνάντο Σάντος - σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στην Πορτογαλία - η απόδοση ανέρχεται στο 21.00 και μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Βαλβέρδε με 34.00!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.