Εθνική Ελλάδας: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Φαν'τ Σχιπ λόγω...Γιαννούλη!

Metrosport Team22 Μαρτίου 2021

Με προβλήματα ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικήςγια τους αγώνες με την Ισπανία στη Γρανάδα (25/3) και τη Γεωργία στην Τούμπα (31/3) για τα προκριματικά του Μουντιάλκαι το φιλικό με την Ονδούρα, ενδιάμεσα (28/3).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, εκτός από τον Παντελή Χατζηδιάκο, φαίνεται να μην μπορεί να υπολογίζει και στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο κεφάλι, στην τελευταία αναμέτρησή του για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

Το ελληνικό ιατρικό επιτελείο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το αντίστοιχο της Νόριτς, προκειμένου να ενημερώνεται για την πρόοδο του Κατερινιώτη αριστερού μπακ. Επειδή το χτύπημα ήταν στο κεφάλι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο.

Προφανώς και ο Φαν Σιπ κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα, διότι ο Γιαννούλης είναι βασικό γρανάζι στην γαλανόλευκη μηχανή, έχοντας παιχνίδια στα πόδια του στην απαιτητική 2η κατηγορία της Αγγλίας και τον υπολόγιζε για βασικό.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής 

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Στέφανος Καπίνο, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιώργος Γιακουμάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας.

Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις αυτή τη φορά δεν βρίσκονται μέσα σε αυτές οι Μπάρκας, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Ρότα, Λαμπρόπουλος, Χατζηγιοβάνης και Κουλούρης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.