Εθνική Ελλάδας: Έπιασε Ρεχάγκελ, κυνηγάει Σάντος ο Φαν'τ Σιπ

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2020

Με το διπλό έφυγε από τη Μολδαβία η Εθνική Ελλάδος χάρη σε τέρματα των Φορτούνη και Μπακασέτα. Η νίκη της στο παιχνίδι με τους Μολδαβούς είναι το όγδοο παιχνίδι που παραμένει αήττητη η γαλανόλευκη. 

Ο Φαν'τ Σιπ με αυτόν τον τρόπο ισοφάρισε την επίδοση των Σκίμπε-Τσάνα (2015-17), αλλά και του Ότο Ρεχάγκελ, πριν και κατά τη διάρκεια του Euro 2004. Πλέον, κυνηγά τον Φερνάντο Σάντος και τα  11 παιχνίδια χωρίς να γευτεί την ήττα. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:

Για το ματς με την Μολδαβία: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση της ομάδας. Καταφέραμε και βρήκαμε χώρους με αντίπαλο μία ομάδα που έπαιζε κλειστά. Όλη η εμφάνιση είναι μία φιλοφρόνηση προς τα παιδιά, για την συνολική απόδοση που είχαν».

Για τον Φορτούνη: «Ο Κώστας είχε πολύ καλή ατομική απόδοση. Για αυτό παίζει σε αυτή την θέση, για να είναι κοντά στο τέρμα. Τον βοήθησε και η ομάδα, αλλά έδειξε με το γκολ του για παράδειγμα ότι έβγαλε μεγάλη ποιότητα. Πολύ καλή εικόνα είχε και ο Μπακασέτας και συνεργάζονται πολύ καλά με τον Φορτούνη. Θα δούμε τώρα για το ματς με τη Σλοβενία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.