Όλα για όλα η Εθνική για το αποτέλεσμα πρόκρισης στη Στοκχόλμη

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2021

Κόντρα στη Σουηδία θα δοκιμασθεί η Εθνική Ελλάδος (21:45, OPEN, Cosmote) και θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης της ζωντανές. 

Ο Τζον φαν’τ’ Σιπ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κάρλος Ζέκα λόγω χιαστού, νοκ-άουτ με θλάση έχει βγει και Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ εκτός λόγω καρτών θα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας. 

Οι Σουηδοί με τους Όλσεν, Κραφτ, Λιντέλεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Έκνταλ, Όλσον, Φόρσμπεργκ, Ίσακ και Κουάιζον στο βασικό σχήμα. 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές. Ο Σταφυλίδης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Τζαβέλλα στη θέση του αριστερού στόπερ, δίπλα στους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα γκολποστ, στα δυο άκρα θα βρεθούν οι Τσιμίκας και Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης και Σιώπης στον άξονα, ο Μπακασέτας λίγο πιο μπροστά και τους Μασούρα - Δουβίκα ή Παυλίδη στην επίθεση.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, με βοηθούς τους Κρίστιαν Γκίτελμαν, Έντουαρντ Μπέιτινγκερ και 4ο τον Κρίστιαν Μπανστούμπνερ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ και AVAR ο συμπατριώτης του Γκίντερ Περλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.