Εθνική: Δεν χωράει «γκέλα» με τη Μολδαβία

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2020

Η Εθνική υποδέχεται απόψε (21:45) τη Μολδαβία στο ΟΑΚΑ έχοντας στόχο ένα ακόμη τρίποντο που θα την φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση στον όμιλό της στο Nations League.  

Ο Τζον Φαν Σιπ αναμένεται να παρατάξει τα καλύτερα χαρτιά του ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάρει τους τρεις βαθμούς και να φτάσει τους επτά στον όμιλο του (ισοβαθμία με Σλοβενία).  

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο σχήμα που θα παρατάξει όμως κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό του. Φαίνεται πως θα επιλέξει το 4-2-3-1.

Ο Μπάρκας θα βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ. Ο Γιαννούλης στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεξιά παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Λαμπρόπουλο και Χατζηδιάκο. Κάτι που θα εξαρτηθεί από τον παρτενέρ του Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας. Αν επιλέξει τον στόπερ της Άλκμααρ, θα πάει δεξιά ο Λαμπρόπουλος, ενώ αν βάλει βασικό τον Τζαβέλλα, τότε ο Χατζηδιάκος θα πάει στα δεξιά.

Σίγουρος για τον άξονα είναι ο Κουρμπέλης με έναν εκ των Ζέκα και Μπουχαλάκη. Ο Λημνιός θα βρεθεί στο ένα άκρο, στο άλλο θα δούμε είτε τον Φορτούνη είτε τον Μάνταλο ενώ ο Μπακασέτας θα κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης για τη γαλανόλευκη.  

Ο Φαν Σιπ δεν έχει ανοίξει πολύ τα χαρτιά τους σε αυτές τις τελευταίες προπονήσεις, ενώ υπάρχει σενάριο και για άμυνα με τρεις και δυο στα άκρα να παίζουν όλη την πλευρά (Γιαννούλης, Λημνιός).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.