Εθνική Αργεντινής: Πανζουρλισμός για το φιλικό με Παναμά- Ενάμιση εκατομμύριο περιμένουν για εισιτήριο

Metrosport Team16 Μαρτίου 2023

 Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της εθνική Αργεντινής του Λιο Μέσι, καθώς πάνω από ενάμιση εκατομμύριο άτομα έχουν σχηματίσει μια διαδυκτιακή «ουρά» σε  πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων για το φιλικό με τον Παναμά στο Μονουμεντάλ.

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή δίνει το πρώτο της παιχνίδι μετά την κατάκτηση του τροπαίου που γήπεδα του Κατάρ. Η αλμπισελέστε αντιμετωπίζει τον Παναμά στο Μονουμεντάλ, το οποίο μετά την αύξηση της χωρητικότητά του, μπορεί να χωρέσει 83.000 θεατές.

Η λέξη τρέλα είναι λίγη για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί για ένα εισιτήριο. Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία έδωσε την διαχείριση της διάθεσης των εισιτηρίων στην πλατφόρμα Deportick.com.

Την Πέμπτη (16/3) το απόγευμα (στην Ελλάδα) περίπου 1.500.000 οπαδοί βρίσκονταν στην διαδικτυακή ουρά για ένα εισιτήριο. Ο χρόνος αναμονής; Πάνω από 15 ώρες. Όπως καταλαβαίνει κανείς το Μονουμεντάλ φαίνεται μικρό να χωρέσει τους οπαδούς της Αργεντινής.



Το απίστευτο είναι πως υπάρχουν 131.537 αιτήματα διαπιστεύσεων για τη φιλική αναμέτρηση. Με λίγα λόγια υπάρχουν περισσότεροι δημοσιογράφοι που θέλουν να βρεθούν στο ματς από τις θέσεις της έδρας της Ρίβερ Πλέιτ.

Οι τιμές των εισιτηρίων εκκινούν από τα 7.000 πεσός Αργεντινής (32 ευρώ) και φτάνουν μέχρι τα 49.000 πεσός (227 ευρώ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.