Εταιρεία από το Μπαχρέιν εξετάζει την εξαγορά της Μίλαν έναντι 1 δισ. ευρώ

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

Το σενάριο να περάσει σε αραβικά χέρια η Μίλαν έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες στην γείτονα χώρα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Reuters, η επενδυτική εταιρεία "Investcorp", με έδρα το Μπαχρέιν, έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την εξαγορά του ιταλικού συλλόγου.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με την αμερικανική εταιρεία "Elliott Management Corporation", στην οποία ανήκουν οι «ροσονέρι» από το 2018, βλέπει θετικά την παραχώρηση της ομάδας. Το ποσό που ακούγεται για την αγορά της Μίλαν από την "Investcorp" ζαλίζει και αγγίζει το 1 δις ευρώ!

Η εταιρία από το Μπαχρέιν φαίνεται πως στις 31 Δεκεμβρίου 2021 κατείχε 40,4 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικών περιουσιακών στοιχείων υπό διαχείριση, ενώ ο όμιλος Investcorp ιδρύθηκε το 1982 και είναι παγκόσμιος διαχειριστής εναλλακτικών επενδυτικών προϊόντων που ειδικεύεται σε ιδιωτικά κεφάλαια, ακίνητα, πιστώσεις, στρατηγικές απόλυτης απόδοσης, συμμετοχές GP και υποδομές.

Οι πιθανότητες να επιτευχθεί εν τέλει η συμφωνία αυξάνονται, καθώς οι Αμερικάνοι της Μίλαν εμπλέκονται και με τη γαλλική Λιλ, με την UEFA να ελέγχει την εν λόγω δραστηριότητας τους. Οπότε η αμερικανική εταιρεία σκέφτεται να απομακρυνθεί από τη Μίλαν και να επικεντρωθεί στο γαλλικό σύλλογο.

Τέλος, οι συμφωνίες της Μίλαν με την Λιλ σε μεταγραφικό επίπεδο έβαλαν στο στόχαστρο της δύο ομάδες και την "Elliott Management Corporation" για άμεση σχέση των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.