Έστειλαν μηνύματα από τον ΠΑΟΚ για κάθε νόμιμη ενέργεια

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Καστάνης

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τις διαιτησίες σε βάρος του ΠΑΟΚ, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, με τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό. Το ξέσπασμα του Λουτσέσκου ήταν για μία ακόμη φορά, απόλυτα δικαιολογημένο. Στην Αθήνα ενοχλούνται γιατί ξέρουν πως ο Λουτσέσκου έχει δίκαιο να διαμαρτύρεται.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ που είχε αποκαλύψει πως ο VAR του περσινού τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ήταν ο ίδιος που είχε οριστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 3 Απριλίου 2022 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ (ο Ισπανός Ντε Ρικάρντο Μπενγκοετσέα, αλλά με “παραλλαγή” των ονομάτων του, από παιχνίδι σε παιχνίδι), βρίσκεται στο στόχαστρο των αθηναϊκών μέσων.

Αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μιλά για το κλεμμένο Πρωτάθλημα, μιλά για το κλεμμένο Κύπελλο τον περασμένο Μαϊο. Και στην Αθήνα, αρκετοί, έχουν χάσει τον ύπνο τους. Μετά από κάθε αγωνιστική, ο τεχνικός του Δικεφάλου τα λέει, έξω από τα δόντια. Για τον Αιτόρ που έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ και δεν τιμωρήθηκε.

Για τον Πούχατς του Παναθηναϊκού που έδειξε στα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ τα γεννητικά του όργανα στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου της Λεωφόρου και δεν τιμωρήθηκε. Και συνέκρινε, ορθά ο Λουτσέσκου, πως ο Αουγκούστο για μία παρόμοια ενέργεια, είχε αποβληθεί στο Καραϊσκάκη, πέρυσι τον Απρίλιο. Και το ερώτημα, είναι: Γιατί μονίμως αυτά, συμβαίνουν, σε βάρος του ΠΑΟΚ; Δηλαδή θεωρούν οι διαιτητές ότι είναι άσεμνο να δείχνει ένας παίκτης του ΠΑΟΚ τα γεννητικά του όργανα σε οπαδούς άλλων ομάδων και είναι σεμνό να τα δείχνουν παίκτες του Παναθηναϊκού για παράδειγμα;

Είναι και το άλλο. Προχθές με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, ο Διαμαντόπουλος έδωσε ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Ο Λούα Λούα ξέφυγε από τον Κάργα, πάτησε το χέρι του Κοτάρσκι που δεν τον ανέτρεψε και πήρε πέναλτι από τον Διαμαντόπουλο. Ένα πέναλτι που δεν ήταν. Παρότι ο VAR της αναμέτρησης, ο Φωτιάς, του ζήτησε να εξετάσει εκ νέου την φάση, ο Διαμαντόπουλος επέμεινε στο εξόφθαλμο λάθος του. Και παράλληλα έδωσε κίτρινη κάρτα στον Κοτάρσκι, η οποία είναι η τέταρτη και θα χάσει ένα από τα επόμενα ματς στο Πρωτάθλημα. Πιθανότατα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Ο ίδιος διαιτητής είχε επιχειρήσει να αλλοιώσει το αποτέλεσμα του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια όπως μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα 3.

Η δεύτερη διαρροή για την διαιτησία

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά. Προχθές το βράδυ, δημοσιοποίησαν μία δεύτερη διαρροή (από την αρχή της σεζόν) για την διαιτησία. Είναι όμως αρκετή αυτή η στάση; Όχι, είναι η απάντηση. Εξετάζουν και άλλες επιθετικές ενέργειες, εάν χρειαστεί, ακόμη και νομικής φύσεως από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Εφόσον συνεχιστούν οι προκλητικά κακές διαιτησίες σε βάρος του Δικεφάλου, θα υπάρξει μεγαλύτερη αντίδραση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.