«Εστάλη έγγραφο από τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Καυτανζογλείου»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020

Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει να δημιουργήσει νέο σπίτι για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του. Η Τούμπα θα αλλάξει και μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα ο Δικέφαλος θα πρέπει να αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο. Η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» ζήτησε το Καυτανζόγλειο αλλά επειδή η διοίκηση του γηπέδου άλλαξε θα πρέπει να γίνουν κάποιες συζητήσεις εκ νέου.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ απέστειλε έγγραφο που ζητά την παραχώρηση του σταδίου σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Κώστας Τσάκος, στο Metropolis 95.5 τονίζοντας παράλληλα ότι πιθανόν οι δύο πλευρές να συναντηθούν και την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο Καυτανζόγλειο: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Είναι έτοιμος για να μπει ο τάπητας. Πρέπει να μπει ο τάπητας αλλά για να γίνει αυτό εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Θα τελειώσει και αυτό σύντομα».

Τις επαφές με ΠΑΟΚ για παραχώρηση του γηπέδου: «Έχει επικοινωνήσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Εστάλη έγγραφο που ζητά να υπάρξει ένα παραχωρητήριο για την επόμενη χρονιά τόσο για τους αγώνες πρω ταθλήματος όσο και τους ευρωπαϊκούς. Θα γίνει εκ νέου μια διαπραγμάτευση χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα ξεχαστεί τι είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη διοίκηση. Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει συνάντηση με την πλευρά του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.