ΠΑΟΚ-Καυτανζόγλειο: Εσπευσμένα στην Αθήνα η πρόεδρος της ΕΔ του Σταδίου

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2021

Αμεση ενημέρωση για τους χειρισμούς στο θέμα της χρησιμοποίησης του Καυτανζογλείου από την ομάδα U19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις εργασίες που έγιναν, ζήτησε με επείγον έγγραφο που έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγένακης στην Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου Καλυψώ Γούλα.

Η επιστολή που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, τη διευθύντρια του πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου και στις Τεχνικές υπηρεσίες του Καυτανζογλείου Σταδίου και της ΓΓΑ, αποτελεί προϊόν των όσων προηγήθηκαν με την οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η κίνηση από την πλευρά του υφυπουργού, αν δεν υποκρύπτεται κάτι άλλο, φανερώνει ότι δεν είχε γνώση για τις αποφάσεις που πήρε η Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου και οι οποίες δημιούργησαν την κόντρα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ακόμη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κα Αντωνίου κλήθηκε σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να δώσει δια ζώσεις εξηγήσεις στον κ. Αυγενάκη για όλες τις πτυχές του θέματος που αφορά τη χρήση του Καυτανζογλείου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθεί η σύμβαση για την μετεγκατάσταση της επαγγελματικής ομάδας του «Δικεφάλου» στο Στάδιο όταν θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.