Έσπασε το ρόδι ο Παναθηναϊκός με διπλό στη Λαμία

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2020

Την πρώτη του νίκη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο πέτυχε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας της Λαμίας εκτός έδρας με 2-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο όγδοο λεπτό ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Καρλίτος μετά από κόρνερ του Χατζηγιοβάννη. Συνέχιζαν να πιέζουν και προσπάθησαν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα αλλά η φάση του 38΄πέρασε ανεκμετάλλευτη.

 Ο Παναθηναϊκός μπήκε κάπως νευρικά στο δεύτερο μέρος γιατί ήθελε να κρατήσει πάση θυσία τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του ήταν κάπως νευρικοί και δεν πρόσεχαν στην τελική πάσα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ όταν μετά από ωραία συνεργασία των Σαβιέρ-Μακέντα, η μπάλα έφτασε στον Χατζηγιοβάνη που έκανε το πλασέ ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε προς τα αριστερά αλλά ο Καρλίτος έγινε αποδέκτης της μπάλας, πλάσαρε, η μπάλα κατέληξε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. 

Η Λαμία έψαξε την αντίδραση αλλά χωρίς να βρει το σωστό διάδρομο προς την αντίπαλη εστία. Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ καθώς στις καθυστερήσεις έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.