Έσπασε όλα κοντέρ σε τηλεθέαση ο Τσιτσιπάς

Metrosport Team14 Ιουνίου 2021

Καθήλωσε τους τηλεθεατές η μεγάλη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Roland Garros. Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγήθηκε με 2-0 σετ ωστόσο ηττήθηκε με 3-2 από τον Σέρβο υπεραθλητή που κατέκτησε τον 19ο Grand Slam τίτλο του.

Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά αλλά και της Μαρίας Σάκκαρη μέχρι τα ημιτελικά του παρισινού major έβαλε το τένις σε όλα τα σπίτια. Ο τελικός του Έλληνα τενίστα το απόγευμα της Κυριακή σημείωσε εξωπραγματικά νούμερα για το σπορ στην Ελλάδα.

Ποιες ήταν οι επιδόσεις του τελικού το απόγευμα της Κυριακής;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen ο μεγάλος τελικός του Roland Garros ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς σημείωσε 40,9% στο σύνολο. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο σπουδαίος αγώνας που κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες σημείωσε 41,4% στις ηλικίες 18-54 ετών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κορύφωση του αγώνα μεταξύ των δύο κορυφαίων αθλητών η ΕΡΤ1 σημείωσε 48,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 51,4% στο δυναμικό κοινό. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την εξαιρετική του πορεία κέρδισε τους φιλάθλους και συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα,

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πορεία μέχρι τον τελικό είναι μόνο η αρχή για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.