Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Λαμία

Στέφανος Αβραμίδης03 Απριλίου 2021

Λαμία και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Όλα έγιναν στο φινάλε του αγώνα που στη μεγαλύτερη διάρκειά του είχε μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού φάσεις στις δύο εστίες.

Οι Θεσσαλοί είχαν τη μοναδική καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 14' η εκτέλεση φάουλ του Μπουένο «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Η Λαμία είχε την πρώτη τελική στο 69 με ένα σουτ του Αντέτζο. Στο 85' ο Βόλος πήρε το προβάδισμα με τον Κρητικό. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο άσος των φιλοξενούμενων με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1. 

Στην αμέσως επόμενη φάση, η Λαμία κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μήτογλου στον Καραμάνο. Ο Ντέλετιτς το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας (78’ Βλάχος), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (78’ Χατζηστραβός), Τζανδράρης (64’ Χατζηστραβός), Ρόμανιτς (70’ Τσούκαλος), Ντέλετιτς, Καραμάνος, Βασιλακάκης (64’ Γκούγκα).

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαρτόλο (82’ Ριένστρα), Δουβίκας, Νίνης, Μπουένο (71’ Μαρτίνες), Ρενάτο Σάντος (85’ Κρητικός).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.