Εσίτι: «Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία και να προχωρήσουμε»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι στο γήπεδο της Τούμπας, μένοντας στο 1-1 χάρη στο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και το αυτογκόλ του Μιχάι, που έβαλε στο παιχνίδι τον Ατρόμητο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, έκανε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα. Ενα από τα νέα πρόσωπα ήταν ο Άντερσον Εσίτι που μετά την λήξη της αναμέτρησης, ανέφερε πως πρέπει η ομάδα του να κοιτάξει μπροστά και να μην μείνει στο σημερινό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του«Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με νοοτροπία νικητή, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μην μείνουμε πίσω. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν μετατρέψαμε τις ευκαιρίες που είχαμε σε γκολ και ενώ ο Ατρόμητος μας πίεσε».

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο δεύτερο ημίχρονο και στον χώρο του κέντρου αλλάξαμε κάποια πράγματα στο τακτικό κομμάτι εγώ οπισθοχώρησα και βγήκε πιο μπροστά το ο Σβαμπ για να γίνουμε πιο επιθετικοί. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία του αγώνα και πρέπει να πάμε εκεί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να πάρουμε προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του champions league».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.