Εσείς έχετε αυτό το «Χ» στο χέρι σας; Δείτε τι συμβολίζει

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2022

Θέλετε να μάθετε τι συμβολίζει το γράμμα Χ στην παλάμη του χεριού σας; Η αρχαία γνώση της χειρομαντείας έχει ρίζες από την ινδική αστρολογία. Συγκεκριμένα, ο ινδουιστής σοφός Valmiki, έφτιαξε έναν οδηγό για την ανάγνωση των γραμμών της ανθρώπινης παλάμης.

Στην Ελλάδα, ο πρώτος που ασχολήθηκε με τη χειρομαντεία ήταν ο φιλόσοφος Αναξαγόρας. Επίσης, ο Αριστοτέλης έστρεψε την προσοχή του σε αυτό το ζήτημα, μεταδίδοντας, μάλιστα, μια διεξοδική μελέτη για αυτό, στον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος ενδιαφέρθηκε πολύ. Μάλιστα, ο ίδιος ξεκίνησε να “διαβάζει” τις παλάμες των αξιωματικών του, για να μάθει τον χαρακτήρα τους. Αιγυπτιακές μελέτες αναφέρουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έφερε στις παλάμες του το γράμμα Χ, το οποίο σήμερα βρίσκεται στο 3% του πληθυσμού.

Σε πρόσφατη μελέτη που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο STI της Μόσχας, οι επιστήμονες μελέτησαν δείγμα περισσότερων από 2.000.000 ανθρώπων, (ζωντανών και νεκρών) και κατέληξαν σε ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα.

Ποιο ήταν αυτό; Ότι εκείνοι που είχαν το Χ στις παλάμες τους, ήταν ηγέτες ή πολύ δημοφιλή άτομα, με μεγάλη διαίσθηση, συγχωρούν χωρίς να ξεχνούν, έχουν πολλές γνώσεις, δυνατή μνήμη, διακριτικοί, ενώ αν εξαπατηθούν, βγαίνει στην επιφάνεια ο χειρότερος εαυτός τους. Ενδεικτικά, εκτός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτοί που έχουν το συγκεκριμένο γράμμα στις παλάμες τους ήταν ο Abraham Lincoln, αλλά και ο Ρώσος πρωθυπουργός Vladimir Putin.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.