Οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει σε πολλούς τηλεοπτικές σταθμούς, μεταξύ των οποίων είναι και η ΕΡΤ.
Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το reader.gr οι πρώτοι που θα κληθούν για να συζητήσουν με στελέχη της ΕΡΤ θα είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι επιτελείς της Δημόσιας Τηλεόρασης έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από τους παρουσιαστές του «Στούντιο 4» και επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Πρόθεση της ΕΡΤ είναι να συνεχιστούν και οι υπόλοιπες τρεις ψυχαγωγικές εκπομπές εκεί όμως αναμένεται να ζητηθούν αλλαγές ως προς τη δομή και το περιεχόμενο.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πάρουν σειρά για συναντήσεις με τη Γενική Διευθύντρια Προγράμματος Μαρία Κοζάκου ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά που παρουσιάζουν το «Πρωίαν σε είδον», οι παρουσιαστές του «Νωρίς Νωρίς» Κρατερός Κατσούλης και Μαρία Ηλιάκη και οι οικοδεσπότες της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Καλημέρα είπαμε;» Ζωή Κρονάκη και Τάσος Ιορδανίδης.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube