ΕΡΤ: 4,3 εκατ. σε SL2 και FL, κλείνει το deal!

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2020

Η επικύρωση της πρότασης και ουσιαστικά συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ ΕΡΤ και διοργανώτριας αρχής SL2 και FL απομένει μόνο, έτσι ώστε οι ομάδες να βάλουν στα ταμεία τους ένα σεβαστό ποσό τη φετινή χρονιά. Η κρατική τηλεόραση πρότεινε στον Λεωνίδα Λεουτσάκο-ως πρόεδρος που είναι - αρχικά ποσό 4 εκ. ευρώ και κατόπιν πιέσεων του τελευταίου αυτό ανέβηκε στο τελικό ποσό των 4,3 εκ. ευρώ. Στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης κάθε άλλη απόφαση παρά θετική και ομόφωνη μονάχα θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη επικύρωση. 

Διαφορετικά οι ομάδες δεν θα βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους από τηλεοπτικά, και με δεδομένη την έλλειψη εσόδων τη φετινή σεζόν λόγω κορωνοϊού και απαγόρευσης παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα γίνεται αντιληπτή η πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όλοι οι σύλλογοι.

Οσον αφορά τώρα την πολυπόθητη έναρξη των πρωταθλημάτων και δη αυτού της SL 2 γίνονται προσπάθειες και επαφές για να εκκινήσει το διήμερο 2-3 Ιανουαρίου. Κάτι που ωστόσο δείχνει δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα, μιας και χρειάζεται και εύλογο χρονικό διάστημα για να ξεκινήσουν προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές. Η πιθανότερη ημερομηνίας για σέντρα είναι η 9η Ιανουαρίου, με βασική προϋπόθεση για απρόσκοπτη συνέχιση του Πρωταθλήματος την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.