Έριξε τρία στην ΑΕΚ και πάει τελικό η Κ17 του Άρη

Metrosport Team13 Μαρτίου 2022

Θριάμβευσε με 3-0 επί της ΑΕΚ η Κ17 του Άρη και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος, ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη (15:00) με αντίπαλο το νικητή του ζευγαριού Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και στο 14’ σε μία φάση διαρκείας στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Μακρής έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και άνοιξε το σκορ. 

 Ο Άρης διπλασίασε τα τέρματα του, όταν στο 70ο λεπτό ο Κατρατζής δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Γιαματζίδης κι έγραψε το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 85′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τανούλη.

ΑΕΚ: Μπαλαμώτης, Σβίγκος (55’ Καντίου), Γιαματζίδης, Κοσίδης, Μαρούτσης, Κοντάκης (25’Γεωργέας), Krushelnytsyy (68’ Κολιμάτσης), Muca (55’ Πετράτος), Κοντορουχάς, Χατζηνικολάου (68’ Γεωργαλής), Ανδρικόπουλος

ΑΡΗΣ: Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (74’ Καλτσάς), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (74’ Κοντονικολάου), Μακρής (87′ Δήμου), Αλμύρας, Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου (70’ Κατρατζής), Σταυρόπουλος (87′ Παπακωνσταντίνου).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.