Έρημο τοπίο το «Νουέβο Λος Κάρμενες» - «Σκιά» της προ-covid εποχής

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2020

Αποστολή στην Γρανάδα: Γιώργος Ζαΐρης

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την σέντρα στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» εκεί όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τους Ισπανούς. 

Οι παίκτες της  Γρανάδα στην προ-covid εποχή είχαν συνηθίσει να βλέπουν το γήπεδο τους γεμάτο και να απολαμβάνουν την στήριξη από τους περίπου 20.000 φίλους της ομάδας που γέμιζαν τις κερκίδες. 

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σήμερα στο «σπίτι» της αντιπάλου του ΠΑΟΚ λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊού που έχει «χτυπήσει» τόσο την Ισπανία, όσο και ειδικότερα την πόλη της Γρανάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ένα κολάζ φωτογραφιών που αποτυπώνει την ατμόσφαιρα πριν τον αγώνα της Γρανάδα με την Αθλέτικ στις 5 Μαρτίου και την εικόνα τώρα, πριν τη σέντρα απέναντι στον  ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι της Ισπανικής ομάδας δεν έχουν αφήσει όμως ακάλυπτες τις κερκίδες του γηπέδου όπου δεσπόζει ένα μεγάλο πανό το οποίο αναγράφει χαρακτηριστικά, «Ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε», θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.