Εργκίν Αταμάν: «Δεν θέλουμε να αποχωρήσουμε αλλά...»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά τα όσα ακολούθησαν τον επεισοδιακό αγώνα μεταξύ της Τουρκίας και της Γεωργίας ο προπονητής των γειτόνων μας τοποθετήθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το επόμενο παιχνίδι τους.

Μεταξύ άλλων, στάθηκε σε όσα ακούστηκαν τονίζοντας ότι η Τουρκία δεν θα φύγει από την διοργάνωση, ωστόσο στάθηκε στα προβλήματα που τόνισε ότι αντιμετωπίζει η αποστολή της Εθνικής του στην Τιφλίδα. Δεν δίστασε μάλιστα να εμπλέξει και την Τούρκικη κυβέρνηση, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει η απαιτούμενη ασφάλεια.

Αναλυτικά όσα είπε:


Όχι, δεν σκεφτόμαστε να φύγουμε από το τουρνουά. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν προβλήματα στην Τιφλίδα. Αν συνεχιστεί έτσι, τότε δεν μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ κανονικά. Μιλήσαμε με άλλες ομάδες που είναι εδώ και όλες παραπονιούνται για την κατάσταση».

Ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά εμπλέκοντας και την Τουρκική κυβέρνηση:


«Αν δεν λάβουμε ασφάλεια, θα ζητήσουμε προστασία από την τουρκική κυβέρνηση και την πρεσβεία μας, εδώ στην Τιφλίδα. Έχω ήδη ενημερώσει τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και πλέον, όλοι εμπλέκονται σε αυτό το ζήτημα. Χρειαζόμαστε ασφάλεια για τους παίκτες μας στην Τιφλίδα. Δεν γίνεται να έρχεται η Αστυνομία και να επιτίθεται στους παίκτες και το επιτελείο μας. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ, αυτό είναι όλο», ήταν τα λόγια του Αταμάν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.