«Εργάτες» έχει, λείπει ο «φονιάς» που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα

Γιώργος Ζαΐρης22 Απριλίου 2022

Λένε ότι όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι καλό είναι να μην το χάνεις.Αλλά αυτό το 0-0 αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να πάει στο κολασμένο Γ. Καραϊσκάκης την Τετάρτη όχι για να υπερασπίσει κάποιο αποτέλεσμα αλλά για να σκοράρει (σε έναν θεσμό μάλιστα όπου το εκτός έδρας γκολ μετρά). 

Χθες δεν σκόραρε. Δημιούργησε φάσεις αλλά δεν σκόραρε. Γιατί πολύ απλά μπορεί να έχει «εργάτες» μπροστά όπως για παράδειγμα ο Ακπομ αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι όπου ο Δικέφαλος δεν έχει τον «φονιά» για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Δεν ξέρω αν αυτός μπορεί να είναι ο Ολιβέιρα την Τετάρτη αλλά και χθες ήταν ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ εκεί μέσα στο «κουτί» έχει πρόβλημα. Αν άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ; Προφανώς και ο Βαλτσίκ είχε αντίθετη άποψη στη φάση που έβγαλε με το ένα χέρι το σουτ του Αντρίγια. Αλλά υπήρχαν φάσεις όπου η εκτέλεση δεν ήταν καλή. 

Πολύ περισσότερο όταν για 60’ έχεις μόνο τη δεξιά σου πλευρά διαθέσιμη για να επιτεθείς. Στο πρώτο μέρος ο Σίντκλεϊ ήταν διαρκώς κίνδυνος-θάνατος και δεν κέρδισε ούτε μια μονομαχία από τον Ροντρίγκες. Με τον Ζαμπά μπροστά του ελάχιστες ήταν οι συνεργασίες. 

Ο ΠΑΟΚ χθες είχε κορυφαίο τον Αντρίγια και από κοντά τον Μπίσεσβαρ. Αλλά δεν φτάνουν για να κερδίσεις μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που γνώριζε πως αν επέστρεφε στου Ρέντη ηττημένος ίσως θα είχαν μια νέα επίσκεψη από τους οπαδούς. Τι πρέπει να γίνει την Τετάρτη; 

Να ευχηθούμε ο Βιεϊρίνια να είναι πανέτοιμος. Αυτό είναι το βασικό. Και φυσικά να βρει τρόπο να σκοράρει. Θα το χρειαστεί. Κλείνω με την πιο ωραία εικόνα. Λέανδρε σε αγαπάμε! Μέσα στα πέντε λεπτά που περπάτησες στην Τούμπα έδωσες πολλά μαθήματα σε όλους μας! Υγεία να έχεις παλικάρι μου και να είναι περήφανοι οι δικοί σου! Εμείς είμαστε περήφανοι για σένα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.