Έρευνα του FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον γιό του Biden Hunter, για οικονομική διαφθορά και παρανομίες

Αλέξανδρος Τσίγγος11 Δεκεμβρίου 2020

Όταν πριν τις εκλογές με πρωτοσέλιδο της τέταρτης (4ης)) μεγαλύτερης σε κυκλοφορία στις ΗΠΑ και διακοσίων ετών New York Post, αποκάλυπτε το περιεχόμενο του laptop του γιού του υπό εκλογή Προέδρου Joe Biden, Hunter, πως είχε χρηματοδοτηθεί από την Κίνα και από την διεφθαρμένη ολιγαρχία της Ουκρανίας, σύσσωμος ο τύπος αλλά και ο ίδιος ο Joe Biden είπαν ότι ήταν ψευδές και ότι αποτελούσε Ρωσικό δάκτυλο και παραπληροφόρηση.

Το Twitter και το Facebook ασκήσανε λογοκρισία, κλείνοντας τον λογαριασμό της New Work Post και εμπόδισαν την κυκλοφορία των νέων.

Λίγες μέρες πριν, ο Υποδιευθυντής του Κινέζικου Ιδρύματος για την Εξωτερική Πολιτική, παρουσία του αντιπροέδρου της Κίνας, υπερηφανευόταν το πώς έχουν εξαγοράσει το Αμερικανικό Κατεστημένο και με την βοήθεια της Wall Street, έχουν καταφέρει να επηρεάσουν προς όφελος της Κίνας τον κλειστό εσωτερικό κύκλο εξουσίας στις ΗΠΑ. Μαζί ανέφερε ότι εκείνοι χρηματοδότησαν τον γιο του Joe Biden, Hunter με 1.5 δις δολάρια και ότι κατάφεραν να επαναφέρουν στην εξουσία τους φίλους τους με την εκλογή Biden ως πρόεδρο.

Σήμερα όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αμερικής ήταν αναγκασμένα να αναφερθούν σε αυτό που αποτελεί αλήθεια.

Όπως δήλωσε ο γιος του Biden, ενημερώθηκε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου των οικονομικών του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.