Έρευνα στην Ρέιντζερς για συμμετοχή παικτών σε «κορωνο-πάρτι»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2021

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ρέιντζερς για συμμετοχή ποδοσφαιριστών σε «κορωνο-πάρτι», στο οποίο επενέβη η αστυνομία.

Ο σκωτσέζικος σύλλογος σε ανάρτησή του στο «twitter», τοποθετήθηκε για την φερόμενη παραβιάση των περιοριστκών μέτρων κατά του ιού, από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.  «Η Ρέιντζερς γνωρίζει ένα φερόμενο περιστατικό που αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής έρευνας. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω.»

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας από την μεριά του, τόνισε: «Λάβαμε μια αναφορά για ένα πάρτι σε ένα σπίτι, περίπου στις 1.10 π.μ. (τοπική ώρα) την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Αμέσως επενέβη η αστυνομία. Δέκα άτομα έλαβαν πρόστιμα για παραβίαση των κανονισμών του κορονοϊού.»

Δεν έχει γίνει σαφής ακόμα ο αριθμός των παικτών που πήραν μέρος, παρόλα αυτά είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα. Δύο μήνες πριν, οι Έντμουντσον και Τζόρνταν Τζόουνς, είχαν τιμωρηθεί για δύο εβδομάδες, για την παραβίαση των πρωτοκόλλων Covid-19, πάλι για συμμετοχή σε «κορωνο-πάρτι». Οι δύο παίκτες, πλέον δεν βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ, καθώς αμφότεροι αγωνίζονται πλέον στην Αγγλία για λογαριασμό των Σάντερλαντ και Ντέρμπι αντίστοιχα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.