Οι 20 ενδείξεις που μπορεί να φανερώνουν ότι σας απατάει ο σύντροφός σας

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Για να πιάσουν έναν άπιστο σύντροφο στην πράξη ή να επιβεβαιώσουν τις υποψίες, οι άνθρωποι απευθύνονται στους ειδικούς -ντέντεκτιβ- που δουλειά τους είναι να αποκαλύπτουν κρυφές σχέσεις και παράνομες υποθέσεις. Όπως αυτοί που κυνηγούν τους απατεώνες, οι ιδιωτικοί ντέντεκτιβ γνωρίζουν όλα τα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος κρύβει κάτι - ή κάποιον.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο indepented.com, ένας κορυφαίος ιδιωτικός ντεντεκτιβ - πρώην ομοσπονδιακός πράκτορας - έγραψε το βιβλίο Seeing Life through Private Eyes, όπου απαριθμεί τις 20 πιο χαρακτηριστικές ενδείξεις που μπορεί να υποδηλώνουν απιστία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βιβλίο του, λέει ότι το να εντοπίσεις ένα ή δύο από αυτά δεν είναι λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, αν εντοπίσετε τέσσερα ή περισσότερα, είναι πρακτικά μια παραδοχή της ενοχής του συντρόφου σας.
Τα πιο κοινά και προφανή σημάδια, όπως αναφέρει, είναι αυτά όπως το να περνάς περισσότερες ώρες στη δουλειά, τα επαγγελματικά ταξίδια, το λιγότερο σεξ ή η «αμυντικότητα».

Το γυμναστήριο ή τα νέα ρούχα μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι ο σύντροφός σας προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό του - πιθανώς έχοντας κάποιον άλλο/η στο μυαλό του.

Το να παρατηρήσετε μόνο ένα ή δύο από τα σημάδια στη λίστα μπορεί να μην σημαίνει ότι ένας σύντροφος είναι απαραίτητα ένοχος, καθώς όλες οι σχέσεις περνούν από αλλαγές - αλλά «αν έχετε τρία ή τέσσερα, έχετε πρόβλημα», μας είπε.
Ωστόσο, ένα από τα πιο σημαντικά σημάδια, αυτό που δεν πρέπει να αγνοήσετε, είναι η διαίσθηση, σύμφωνα με τον Martin - όπως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως μπορούν να «εντοπίσουν» πότε ο/η σύντροφός του δεν είναι 100 τοις εκατό ειλικρινής.

Αναλυτικά οι 20 ενδείξεις:

Αλλαγή συνηθειών

Φεύγοντας από το σπίτι νωρίς και επιστρέφοντας αργά

Επαγγελματικά ταξίδια

Απουσίες από διακοπές ή οικογενειακές εκδηλώσεις

Υπερβολικές υπερωρίες

Ανεξήγητες δαπάνες

Μυστικοί λογαριασμοί (Instagram, email)

Κρυφοί λογαριασμοί πιστωτικών καρτών

Έξτρα περιποίηση

Άρωμα κάποιου άλλου (τυπικό κραγιόν στο γιακά)

Αγοράζοντας δώρα που δεν έχετε δει

Ανεξήγητα αντικείμενα - τα προφυλακτικά στο αυτοκίνητο-

Συμμετοχή σε γυμναστήριο

Αναπάντητες κλήσεις από άγνωστο αριθμό

Κωδικοποιημένα ή μυστικά μηνύματα κειμένου

Λιγότερο σεξ

Υπεκφυγή ή αμυντικότητα

Προφανή ψέματα

Ιδιοσυγκρασία

Μίσος, αιφνιδιαστικές επισκέψεις (η απροσδόκητη άφιξή σας μπορεί να έρθει σε ακατάλληλη στιγμή για έναν απατεώνα)

«Το παιχνίδι έχει αλλάξει δραστικά», είπε ο Μάρτιν. «Και η τεχνολογία είναι 100 τοις εκατό ο λόγος».

Σύμφωνα με τον Martin, τα σημάδια είναι όλα τα ίδια, αλλά το να πιάσεις κάποιον είναι πλέον τόσο εύκολο όσο το να σηκώσεις ένα τηλέφωνο ή να συνδεθείς σε έναν λογαριασμό iCloud. Ωστόσο, ο Martin προειδοποιεί να μην πανικοβληθείτε σε αυτές τις καταστάσεις ή να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα - καθώς μπορεί «να θέσει σε κίνδυνο μια πολύτιμη σχέση για ό,τι μπορεί να είναι αβάσιμα άγχη».

Πηγή:www.dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.