Έρχονται αλλαγές στην 11άδα του ΠΑΟΚ: Ο Λύρατζης, ο Μπίσεσβαρ, ο Βιεϊρίνια και ο Νάρεϊ

Γιώργος Καστάνης24 Ιουλίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προανήγγειλε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με την Λέφσκι, τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει για να μπορέσει να διεκδικήσει την ανατροπή του σκορ και την πρόκριση.

Μίλησε για ένα απαιτητικό 90λεπτο, ακόμη και για το ενδεχόμενο της παράτασης, εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει και κερδίσει με δύο γκολ διαφορά. Σύμφωνα με την εικόνα που έχει ο προπονητής του Δικεφάλου, ο Λύρατζης θα τεθεί στην διάθεσή του. Όπως και ο Νάρεϊ που θα έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του. Το ίδιο ισχύει και για τον Βιεϊρίνια, υπό την προϋπόθεση πως θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε (για ενοχλήσεις στην μέση έκανε λόγο η ΠΑΕ). Σε περίπτωση που είναι απόλυτα έτοιμοι, ο Λύρατζης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Βιεϊρίνια στο αριστερό.

Ακόμη δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Μπίσεσβαρ. Ισως για περισσότερο από 30 λεπτά όπως είπε ο Λουτσέσκου. Ποιοί θα τεθούν εκτός ενδεκάδας; Λογικά ο Σάστρε, ο Κουαλιάτα, ο Ντάντας, ενώ το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στην μεσαία γραμμή.

Τι ισχύει με τον Τσιγγάρα

Αρκετός λόγος έγινε για την επιλογή του Λουτσέσκου, να μην χρησιμοποιήσει τον Τσιγγάρα στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, παρότι ήταν στην αποστολή της ομάδας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε στη Metrosport, ο νεαρός άσος θα μπορούσε να αγωνιστεί, αλλά χρειάζεται σύνεση στην διαχείρισή του γιατί αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Ταλαιπωρείται από το επονομαζόμενο σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η παρουσία του σε συνεχόμενα παιχνίδια αυτή τη χρονική περίοδο, μπορεί να του προξενήσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Για αυτό τον λόγο, από την τεχνική ηγεσία, προσέχουν και διαχειρίζονται τον ικανότατο μέσο. Από την στιγμή που δεν έπαιξε στην Βουλγαρία, είναι πιθανό πάντως να αγωνιστεί στην Τούμπα. Οπως και ο Κούρτιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.