Έρχεται το Megaflix – Το κανάλι σχεδιάζει υβριδική πλατφόρμα

Metrosport Team07 Μαρτίου 2021

Νέα δεδομένα στον ανταγωνισμό αναμένεται να θέσει εκ νέου το Mega. Το κανάλι που πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά από πλειστηριασμό σχεδιάζει τη δική του υβριδική τηλεόραση.

Στα πρότυπα του Netflix και πρόσφατα σε ότι αφορά την Ελλάδα το ERTFlix, το μεγάλο κανάλι αναμένεται να μπει και σε αυτό το κομμάτι. Όπως αναφέρει το e-tetradio.gr, η εταιρεία Alter Ego, που έχει τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού από τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταθέσει αίτηση στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου, προκειμένου να κατοχυρώσει υπέρ της το λογότυπο του Megaflix για κλάσεις που αφορούν -μεταξύ άλλων- την αναπαραγωγή εικόνας και ήχου, και την παραγωγή και εκμίσθωση-διάθεση πάσης φύσεως οπτικοακουστικών έργων.

H αίτηση έγινε δεκτή και πλέον μετράμε αντίστροφα για τον σχεδιασμό, την δημιουργία και την παρουσίαση της δικής του υβριδικής πλατφόρμας.

Μένει να δούμε ποια κομμάτια της πλούσιας ταινιοθήκης του καναλιού θα μπουν στη νέα πλατφόρμα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νομοθεσία το κανάλι πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τους εκάστοτε δημιουργούς προκειμένου να προβάλλει τις σειρές τους.

Ενδιαφέρον θα έχει αν μπει στην πλατφόρμα και πρωτότυπο περιεχόμενο. Σημειώνεται ότι το Mega θα μπει δυνατά στο κομμάτι της μυθοπλασίας από τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.