Πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ρέμπε

Γιώργος Καστάνης10 Ιουνίου 2020

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 42χρονο Γερμανό αθλητικό διευθυντή Ολαφ Ρέμπε οριστικοποιήθηκε και επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης, όπως είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε αναλυτικά στο metrosport.gr και αυτή περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+1).

Ο Ολαφ Ρέμπε ακόμη και σήμερα Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη θα γίνει μέσω Αθηνών, καθώς προς το παρόν δεν γίνονται απευθείας πτήσεις από (και προς) το αεροδρόμιο Μακεδονία από την Γερμανία.

Ο Ρέμπε θα έρθει για να γνωριστεί από κοντά με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, να επικυρώσει το νέο του συμβόλαιο και να μπει απευθείας στα βαθιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ρέμπε θα ενημερωθεί από τον Μάριο Μπράνκο, ο οποίος και θα αποχωρήσει από την ομάδα σαν κύριος, όπως πραγματικά ήρθε. Ο Ρέμπε έχει ήδη ενημέρωση για το υλικό του ΠΑΟΚ, τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια και θα γίνει διαπραγμάτευση (όχι με όλους) για την ανανέωση της συνεργασίας, ενώ έχει στον «φάκελο» του και δικές του προτάσεις, οι οποίες θα προχωρήσουν μετά το τέλος των πλέι οφ, για την ανασυγκρότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και την ενίσχυσή του.

Ο Ρέμπε παρουσιάζεται αποφασισμένος να πετύχει, θεωρεί ότι αυτή είναι μία μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του και υπό αυτό το πρίσμα, θέλει να κερδίσει αυτό το στοίχημα. Στη Θεσσαλονίκη θα βρει ένα καλό του φίλο, τον Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Βόλφσμπουργκ. Θυμίζουμε πως ο Ρέμπε είχε διαπραγματευτεί την πώληση του Βιεϊρίνια από την Βόλφσμπουργκ στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2017.

Η συμφωνία του με τον Δικέφαλο, επικυρώθηκε (όπως είχε αποκαλύψει η Metrosport και το metrosport.gr) μετά από τις απευθείας επαφές που είχε με την οικογένεια Σαββίδη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.