Έρχεται κακοκαιρία-εξπρές τη Δευτέρα (27/10): Με τι καιρό θα κάνουμε... παρέλαση

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2025

Κακοκαιρία διάρκειας εικοσιτεσσάρων ωρών θα περάσει από τη χώρα μας τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου και θα φέρει μαζί της βροχές, καταιγίδες αλλά και ανέμους έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι αρκετά υψηλή σχετικά με τα επίπεδα της εποχής, αφού θα αγγίξει και τους 30 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες περιοχές.

Στον καιρό της Δευτέρας αλλά και της Τρίτης, της 28ης Οκτωβρίου δηλαδή, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς.

Τόνισε ότι μόνο τη Δευτέρα θα υπάρξει άστατος καιρός, αλλά για τις παρελάσεις της Τρίτης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά: «Mόνο τη Δευτέρα ένα γρήγορο “πέρασμα” από τα βόρεια και τα κεντρικά, με σταδιακή βελτίωση. Την Τρίτη, ανήμερα της εθνικής μας εορτής, οι παρελάσεις θα γίνουν χωρίς προβλήματα καιρού. Χρόνια σας πολλά!»

πηγή: lawandorder

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.