Ερασιτέχνης Απόλλων: «Αιρετός πρόεδρος ο Φώτης Μπαλτίδης» - Απορρίφθηκε η προσωρινή διαταγή, σε αναμονή της οριστικής απόφασης

Χάρης Δημαράς17 Νοεμβρίου 2022

Ματαιώθηκε η προσωρινή διαταγή για ανατροπή της διοίκησης Μπαλτίδη και τον ορισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου στον ερασιτέχνη Απόλλωνα, μετά από αίτηση που είχαν καταθέσει 18 πρόσωπα τα οποία επιθυμούν να αναλάβουν τη διοίκηση του συλλόγου. Πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση του Δικαστηρίου, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, στις 20 Οκτωβρίου, στην αίτηση για διορισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου από την νυν διοίκηση Μπαλτίδη, είχαν παρέμβει 18 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και βετεράνοι και πρώην παράγοντες του Απόλλωνα (Απ. Παπαδόπουλος, Ν. Συμεωνίδης Σαρρής κ.α.), αλλά και νέα πρόσωπα όπως ο επιχειρηματίας Μπάμπης Αραμπατζίδης, ζητώντας την ανατροπή της διοίκησης Μπαλτίδη από τον ερασιτέχνη και την ανάληψη της διοίκησης από τους ίδιους, μέσω προσωρινής διαταγής.

Η εκδίκαση της συγκεκριμένης παρέμβασης ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Η προσωρινή διαταγή ματαιώθηκε, διότι η πλευρά Μπαλτίδη παρουσίασε την ύπαρξη αιρετής διοίκησης στον ερασιτέχνη, μέσω εκλογών που έγιναν περίπου πριν 25 μέρες! Ανέφερε ότι πλέον, μετά από 12 χρόνια, υπάρχει αιρετό δ.σ. αποτελούμενο από 8 μέλη, με πρόεδρο τον Φώτη Μπαλτίδη, οπότε δεν υπάρχει λόγος για διορισμό νέας προσωρινής διοίκησης. Οι αρχαιρεσίες μάλιστα τόνισαν πως έγιναν υπό την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.

Στην κυρίως εκδίκαση, η πλευρά των «18» αμφισβήτησε τη διαδικασία των εκλογών, ενώ επέμεινε στο ότι πρέπει να μην συνεχίσει η νυν διοίκηση έχοντας καταθέσει στοιχεία περί χρεών και κακοδιαχείρισης. Ως μάρτυρας μάλιστα κατέθεσε ο υπεύθυνος Γρ. τύπου της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, Γιάννης Μαυρόπουλος.

Η πλευρά Μπαλτίδη ανέφερε ότι από τα 18 πρόσωπα που ζητούν να αναλάβουν τη διοίκηση μόλις το ένα είναι μέλος του ερασιτέχνη Απόλλωνα. Αναμένεται πλέον η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση, με την πλευρά Μπαλτίδη να θεωρεί δεδομένη την παραμονή της στη διοίκηση, καθώς υπάρχει αιρετό δ.σ., τη δε πλευρά των «18» να πιστεύει στην ανατροπή εξετάζοντας παράλληλα νέες νομικές κινήσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.