ΕΠΣΜ: Τιμωρία έδρας, όλες οι αποφάσεις, φιλικά της μικτής

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2023

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης να αγωνιστεί στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική ημέρα στο σωματείο, Ελευθεριακός και η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για έναν (1) αγλωνα στον κ. Κ. Σαμαρά, μέλος του δ.σ. του ΑΟ Καρδίας.

Φιλικές νίκες των μικτών ομάδων Κ 14 και Κ 16 της ΕΠΣ Μακεδονίας

Οι μικτές ομάδες Κ 14 και Κ 16 της ΕΠΣ Μακεδονίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων έδωσαν φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κιλκίς στην έδρα τους και νίκησαν με σκορ 4-0 και 2-0, αντίστοιχα.

Οι προπονητές της μικτών ομάδων Στέφανος Κρεμέζης και Ηλίας Βούρας χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

ΜΙΚΤΗ Κ 14: ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 0-4

Σκόρερ: Καλμπουρτζής, Λαζαρίδης, Μεταξάς, Μαλίνης

Η μικτή Κ 14 της ΕΠΣ Μακεδονίας αγωνίστηκε με τους Μανασίδη, Παπαδόπουλο Μιχάλη, Τελλίδη, Μπάκο, Χατσίδη, Δεμίρη, Μαλίνη, Λαζαρίδη, Κάλφα, Βλάχο, Καλμπουρτζή (έπαιξαν ακόμη και οι Σωτηριάδης, Κατράνας, Χατζηευαγγέλου, Παπαδόπουλος Ορέστης, Σαμπάνης, Μεταξάς, Βανδήρας, Χοχλάκης, Παναγιωτίδης Νικ., Δαούτης, Ευθυμιάδης).

ΜΙΚΤΗ Κ 16: ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 0-2

Σκόρερ: Αλμπάνης (2)

Η μικτή Κ 16 της ΕΠΣ Μακεδονίας αγωνίστηκε με τους Πασχαλίδη Σταύρο, Αθανασιάδη, Μαργκιόνι, Παράσχο, Χαντζαρίδη, Αγγοπιάν, Κεφάλα, Παναγιωτόπουλο, Κεσίδη, Σαββίδη Βασ., Αλμπάνη (έπαιξαν ακόμη και οι Αστρείδης, Στύλλα, Μαστορίδης, Γωνιωτάκης, Μαρνέρης, Τσιριμώκος, Ζαχαράκης, Πασχαλίδης Απόστολος, Καφετζής, Χουρίδης, Ντάγκας, Ζεπίδης, Χατζηβασιλείου).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.