Στο απόλυτο ντέρμπι της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Φοίνικας Πολίχνης υποδέχεται την Κυριακή στις 4.30μμ τον Παύλο Μελά. Το παιχνίδι των δύο ομάδων του δήμου Παύλου Μελά θα γίνει στην Πολίχνη στο οποίο επιστρέφει ο Φοίνικας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που περιλάμβαναν τοποθέτηση έτοιμου χορτοτάπητα, βάψιμο όλων των χώρων του γηπέδου και ολική ανακαίνιση των αποδυτηρίων.
Ο Φοίνικας Πολίχνης μετράει στην έδρα του (έπαιζε μέχρι τώρα στην Ευκαρπία) μια νίκη, μια ισοπαλία και τέρματα 1-0 και ο Παύλος Μελάς εκτός έδρας μια νίκη και μια ισοπαλία και τέρματα 4-3. Ο Παύλος Μελάς έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου έναντι 14 του Φοίνικα Πολίχνης. Ο Φοίνικας Πολίχνης έχει την καλύτερη άμυνα με ένα γκολ, ενώ ο Παύλος Μελάς δέχτηκε έξι γκολ.
Τα παιχνίδια του Φοίνικα Πολίχνης
Τα παιχνίδια του Παύλου Μελά
Για το ντέρμπι οι δύο αντίπαλοι προπονητές επισήμαναν:
Γιάννης Παπαδόπουλος (Φοίνικας Πολίχνης): Ένα ντέρμπι από τα παλιά στην φυσική μας έδρα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα με τους ίδιους στόχους. Θα παραταχθούμε με όλα μας τα όπλα ώστε να πάρουμε την νίκη.
Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης (Παύλος Μελάς): «Θα είναι ένα ματς εναντίον μιας πολύ ποιοτικής ομάδας. Εμείς απ την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι τις δικές μας αρετές με σκοπό το καλύτερο δυνατό». Αμφίβολος είναι ο Καραγκεβρούδης και θα απουσιάσει ο Πεχλιβανίδης.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube