ΕΠΣΜ: Οι κληρώσεις των παιδικών

Χρήστος Λιάπης24 Μαρτίου 2026

Εγιναν οι κληρώσεις των αγώνων της φάσης των «8» και των «4» ομάδων των πρωταθλημάτων Υποδομών της στις κατηγορίες από Κ 17, Κ 16, Κ 15 & Κ 14.

Αναλυτικά από την κληρωτίδα αναδείχτηκαν τα παρακάτω ζευγάρια ανά κατηγορία:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ 17: ΦΑΣΗ ΤΩΝ «8» ΟΜΑΔΩΝ

1.  Ηρακλής (1) - Ηρακλής (2)

2. Καμπανιακός (1) - Καμπανιακός (2)

3. ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης - ΑΟ Πρωτέας

4. Ελπίδα Τούμπας - Σκίουροι

Οι α’ & β’ αγώνες της φάσης των «8» ομάδων σ’ όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 5 Απριλίου 2026.

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «4» ΟΜΑΔΩΝ

Νικητής ζευγαριού 2 - Νικητής ζευγαριού 1

Νικητής ζευγαριού 3 - Νικητής ζευγαριού 4

· Οι α’ & β’ αγώνες της φάσης των «4» ομάδων σ’ όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 26 Απριλίου 2026.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ 16: ΦΑΣΗ ΤΩΝ «8» ΟΜΑΔΩΝ

1. ΠΟ Ξηροκρήνης ΑΟ Νέας Ευκαρπίας (2)

2. ΑΕ Νέων Σίνδου – ΠΑΕ Αρης Κ16

3. ΑΜΣ Νικόπολη - ΑΕ Φιλύρου

4. Διάπλασις -  Ηρακλής (2)

Οι α’ & β’ αγώνες της φάσης των «8» ομάδων σ’ όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 5 Απριλίου 2026.

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «4» ΟΜΑΔΩΝ

Νικητής ζευγαριού 4 - Νικητής ζευγαριού 2

Νικητής ζευγαριού 1 - Νικητής ζευγαριού 3

· Οι α’ & β’ αγώνες της φάσης των «4» ομάδων σ’ όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 26 Απριλίου 2026.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ 15: ΦΑΣΗ ΤΩΝ «8» ΟΜΑΔΩΝ

1. Αγιος Νικόλαος (2) - Ντίνος Κούης

2. ΑΕ Νέων Σίνδου - Αστέρια (1)

3. Αλέξανδρος Κιλκίς - Ακαδημία Αίολος 2014

4. Ερμής Καλαμαριάς (2) / ΑΟ Πολυκάστρου Παιονίας - Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών

Οι α’ & β’ αγώνες της φάσης των «8» ομάδων σ’ όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 5 Απριλίου 2026.

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «4» ΟΜΑΔΩΝ

Νικητής ζευγαριού 2 - Νικητής ζευγαριού 3

Νικητής ζευγαριού 4 - Νικητής ζευγαριού 1

· Οι α’ & β’ αγώνες της φάσης των «4» ομάδων σ’ όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 26 Απριλίου 2026.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ 14: ΦΑΣΗ ΤΩΝ «8» ΟΜΑΔΩΝ

Ζήτα Επτά - Αλέξανδρος Κιλκίς (1)

ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας (1) - Aγιος Νικόλαος (1)

Πρωταθλητές Πεύκων (1) - Παναθηναϊκός Θεσσαλονίκης (2)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κ12 - Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών

· Οι α’ & β’ αγώνες της φάσης των «8» ομάδων σ’ όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 5 Απριλίου 2026.

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «4» ΟΜΑΔΩΝ

Νικητής ζευγαριού 4 - Νικητής ζευγαριού 3

Νικητής ζευγαριού 1 - Νικητής ζευγαριού 2

· Οι α’ & β’ αγώνες της φάσης των «4» ομάδων σ’ όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 26 Απριλίου 2026.

· Οι αγώνες σε όλες τις φάσεις των κατηγοριών, εκτός των τελικών, θα είναι διπλοί.

· Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας (νίκες ή άθροισμα τερμάτων), ο αγώνας οδηγείται σε απ’ ευθείας εκτέλεση πέναλτι (πέντε ανά ομάδα κ.ο.κ.), δηλαδή δεν παίζεται παράταση, προκειμένου ν’ αναδειχθεί ο νικητής της αναμέτρησης που θα συμμετέχει στην επόμενη φάση.

· Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας με περισσότερα τμήματα του ενός (1), ΔΕΝ επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές των άλλων τμημάτων σε αγώνες του τμήματος που προκρίθηκε στην τελική φάση.

· Οι δαπάνες διεξαγωγής του αγώνα (έξοδα διαιτητών και γιατρού/ υπεύθυνου α’ βοηθειών) καλύπτονται από την γηπεδούχο ομάδα.

· Στους πάγκους των ομάδων δικαίωμα παραμονής έχουν ΜΟΝΟΝ αυτοί που θα αναγραφούν – δηλωθούν στο Φ.Α.

· Όλοι οι συντελεστές των αγώνων (αθλητές, προπονητές, παράγοντες) και οι γονείς ή κηδεμόνες των αγωνιζόμενων αθλητών πρέπει να επιδείξουν πολύ καλή συμπεριφορά για να διεξαχθούν οι αγώνες σε αθλητικά πλαίσια και να προάγουν το άθλημα.



Με Εβρο η μικτή Κ16

Mε τους αγώνες της β’ φάσης συνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ 16 που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η αντιπροσωπευτική ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2026 και ώρα 13.00 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Έβρου στο ΔΑΚ Συκεών - νέο. Στους άλλους αγώνες της β’ φάσης θα αναμετρηθούν: ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Χαλκιδικής (26/3/2026 – Γήπεδο ΕΠΣ Κοζάνης – ώρα 15.00), ΕΠΣ Θεσπρωτίας – ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (26/3/2026 – Δημ. Στάδιο Ηγουμένιτσας – ώρα 15.00), ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Πρέβεζας / Λευκάδας (24/3/2026 – Γήπεδο Προσφυγικών – ώρα 15.00), ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Εύβοιας (26/3/2026 – Γήπεδο Φιλιππούπολης – ώρα 15.00), ΕΠΣ Πειραιά – ΕΠΣ Θεσσαλίας (24/3/2026 – Γήπεδο Νίκαιας «Παντελής Νικολαϊδης» – ώρα 14.30), ΕΠΣ Ηρακλείου – ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής (26/3/2026 – Γήπεδο ΠΟ Ατσαλένιου – ώρα 15.00), ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Μεσσηνίας (26/3/2026 – 1ο Ενωσιακό Γήπεδο Ρόδου Καλλιπάτειρα – ώρα 15.00).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.