Ο 28χρονος επιθετικός της Νίκης Ηρακλείου, Νίκος Μόσχος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, αποτελώντας τον ηγέτη στην επίθεση για την ομάδα του. Με τέσσερα γκολ σε ισάριθμους αγώνες-και δύο ασίστ-(δύο για το Κύπελλο και δύο για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΜ), οδηγεί τη Νίκη Ηρακλείου σε απόλυτη πορεία και στις δύο διοργανώσεις.
Μετά τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Δόξας Περιβολακίου για τη δεύτερη αγωνιστική του Β΄ Ομίλου της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Μακεδονίας, ο έμπειρος στράικερ δήλωσε χαρακτηριστικά στο metrosport.gr:
«Επέστρεψα στη Νίκη Ηρακλείου με μοναδικό στόχο να τη βοηθήσω ώστε να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ. Εγώ προσπαθώ από την πλευρά μου να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα και να σκοράρω – αυτή είναι η δουλειά μου. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και το πώς θα επιστρέψει στην κορυφαία τοπική κατηγορία. Πλέον κοιτάμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στο Ζαγκλιβέρι, όπου στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».
***Η ομάδα δείχνει να έχει βρει ρυθμό από νωρίς και ο Μόσχος, με εμπειρία από υψηλότερες κατηγορίες, αναμένεται να αποδειχθεί καθοριστικός στην επίτευξη των φετινών στόχων των «πρασίνων».
Δοκιμασία στο Ζαγκλιβέρι
Η επόμενη δοκιμασία για τη Νίκη Ηρακλείου έρχεται εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα Ζαγκλιβερίου (19/10), με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη συνέχιση του νικηφόρου σερί. Το κλίμα είναι θετικό και η ομάδα προετοιμάζεται με σοβαρότητα για το δύσκολο αυτό ματς.