ΕΠΣ Δωδεκανήσου: «Προϊόν αγανάκτησης τα περί… Τουρκίας»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2022

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου ήρθε να βάλει τέλος στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, για τις σκέψεις ομάδων που ανήκουν στην ένωση και που επιθυμούν να μετακινηθούν και να πραγματοποιήσουν αγώνες τους στην Τουρκία. Με νέα ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται ότι «η αναφορά τους στη γείτονα χώρα, και μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν με το υπουργείο Αθλητισμού, ήταν προϊόν αγανάκτησης που έχουν επέλθει λόγω της υποχρεωτικότητας και σχεδόν αντισυνταγματικής απόφασης τους υπουργείου για τη συμμετοχή τους ή όχι στο εκάστοτε πρωτάθλημα και ότι φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποτελέσει γεγονός».

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη τοποθέτηση :«Κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Διακοφώτη με τους αγανακτισμένους παράγοντες των αθλητικών σωματείων, που δυσανασχετούν με την αποβολή τους από το πρωτάθλημα της εκάστοτε κατηγορίας της Δωδεκανήσου λόγω μη εγγραφής τους στο Μητρώο, διευκρίνισαν ότι η αναφορά τους στη γείτονα χώρα, και μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν με το υπουργείο Αθλητισμού, ήταν προϊόν αγανάκτησης που έχουν επέλθει λόγω της υποχρεωτικότητας και σχεδόν αντισυνταγματικής απόφασης τους υπουργείου για τη συμμετοχή τους ή όχι στο εκάστοτε πρωτάθλημα και ότι φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποτελέσει γεγονός. Μια διαδικασία αρκετά πολύπλοκη που δημιουργεί θέματα στην ομαλή λειτουργία των σωματείων. Η συμμετοχή στο Μητρώο έπρεπε να είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση.

Ο κύριος Διακοφώτης κατανοώντας την ταλαιπωρία και την αβεβαιότητα τους διαβεβαίωσε ότι από τη Δευτέρα θα αναζητηθούν ουσιαστικές λύσεις για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.