ΕΠΣ Χαλκιδικής: Διάθεση απινιδωτών στα σωματεία της Ένωσης

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Δημαρχείο Πολυγύρου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής στην οποία διανεμήθηκαν αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές στα Σωματεία της Ένωσης, χορηγία της Εταιρείας ”Ελληνικός Χρυσός”, με σκοπό να εφοδιαστούν όλα τα γήπεδα με μηχανήματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Η ΕΠΣ Χαλκιδικής δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια και υγεία των ποδοσφαιριστών γι’ αυτό και απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των ομάδων στα Πρωταθλήματα , βάση των Προκηρύξεων, είναι η ύπαρξη Παρόχων Πρώτων Βοηθειών και απινιδωτή κατά την διάρκεια των αγώνων.

 Γι’ αυτό το λόγο κάθε χρόνο η ΕΠΣ Χαλκιδικής πραγματοποιεί σεμινάρια, τα οποία παρακολουθούν παράγοντες των Σωματείων και λαμβάνουν πιστοποίηση ως Πάροχοι Πρώτων Βοηθειών.

 Στόχος όμως της Ένωσης ήταν να εξοπλιστούν τα γήπεδα με απινιδωτές, πράγμα το οποίο επετεύχθη μετά την συνεργασία και την ευγενική χορηγία της Εταιρείας ” Ελληνικός Χρυσός ”.

Η ΕΠΣ Χαλκιδικής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς την Εταιρεία ”Ελληνικός Χρυσός” για την πολύτιμη προσφορά της, η οποία έδειξε για ακόμα μία φορά τον ανθρώπινο χαρακτήρα της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.