ΕΠΟ: Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA και Εκτακτη Συνέλευση

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2020

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και την πρόθεση της Κυβέρνησης να εφαρμόσει μνημόνιο σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, αναμένεται να συναντηθεί αύριο (6/2) με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μάλιστα, εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση: «Με τον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς και με τα κορυφαία στελέχη της, θα συναντηθεί αύριο στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στη Νιόν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος. 

Ο κ. Γραμμένος θα συνοδεύεται από τον ταμία της ομοσπονδίας κ. Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη. Στις συναντήσεις αυτές αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και όλες οι πρόσφατες εξελίξεις».

Η επόμενη ενέργεια από πλευράς Ομοσπονδίας θα είναι η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή (7/2), με αντικείμενο συζήτησης το ενδεχόμενο οι επόμενες εκλογές να γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι κι όχι τον Οκτώβριο, όπως προβλέπεται από το καταστατικό και τον νόμο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.