Μπαλτάκος: «Είπα στον Μπένετ να εξηγεί τις φάσεις, να μην τρελαίνεται ο κόσμος»

Κώστας Πετρωτός03 Φεβρουαρίου 2023

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Γενικής Συνέλευση της ΕΠΟ στο «Μακεδονία Παλλάς». Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στους ορισμούς των διαιτητών, ενώ απάντηση υπήρχε και απο τον Δ' Αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά.

Ο Τάκης Μπαλτάκος για τους ορισμούς διαιτητών: «Η ΚΕΔ ανήκει στην ΕΠΟ, είναι ανεξάρτητη, αλλά στο που είναι ανεξάρτητη; Δεν μπορεί ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ούτε η Εκτελεστική Επιτροπή δεν μπορεί να πει ποιον διαιτητή θα ορίσει ή ποιον διαιτητή θα τιμωρήσει. Μίλησα με τον κ. Μπένετ γιατί έχω δικαίωμα να μιλάω, αλλά όχι σε θέματα ποιον διαιτητη θα βαλει και ποιον θα τιμωρήσει. Του είπα γιατί δεν εξηγεί στον κόσμο τις φάσεις και να μην τρελαίνονται οι φιλαθλοι. Έχει δικαιώμα η ΕΠΟ να πει ποιον θα αφήσει εκτος ορισμών ή ποιον θα βάλει. Η ΕΠΟ έχει δικαίωμα να μιλήσει στον κ. Μπενετ, αλλά το θέμα ειναι να ακούσει. Πρέπει να αλλάξει το πλαίσιο, αν δεν αλλάξει δεν έχεις το δικαίωμα» είπε και πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ: «Προτείνω τον Ιούνιο να πάρουμε απόφαση πάνω σε αυτό, για να ειναι η ΚΕΔ να ειναι ανεξάρτητη στον ορισμό και στην κρίση, αλλά να έχουμε δικαίωμα να μην βαλει τον παρατηρητη που δεν πληρώνει τις Ενώσεις.»

O Kώστας Καραπαπάς σχολίασε:  «Εχει γινει παρέμβαση σε ορισμούς διαιτητών, αλλά κατά την γνώμη μου είχε γίνει σωστά γιατί είχε καταστρατηγηθει η συμφωνία να παιζουν ντερμπι οι τέσσερις μεγαλοι ξενων διαιτητών. Δεν γνωρίζω γιατί το ειχε κάνει αυτό ο Μπενετ που έβαλε Έλληνα να σφυρίζει ντέρμπι, αλλά γνωρίζω ότι κανατε παρέμβαση για να ισχύσει αυτό που είχαμε συμφωνήσει. Αν ο Μπένετ γνωρίζει οτι οι παρατηρητές δεν δίνουν λεφτά στις ενώσεις και τους ορίζει, τότε πρέπει να φύγει. Αν δεν μπορείτε να τον κάνετε να αποχωρήσει τότε το θέμα ειναι σε εσας.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.