ΕΠΟ: Κόντρα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ με φόντο το... γυναικείο ποδόσφαιρο!

Metrosport Team25 Μαΐου 2020

Νέα διαμάχη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με αφορμή τον τίτλο του πρωταθλητή στις γυναίκες. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε μέσω ψηφοφορίας να αναδείξει πρωταθλήτρια τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου αφού ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας πριν την εισβολή του κορωνοϊού στις ζωές μας. 

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων», Τάκης Αγραφιώτης, υποστήριξε ότι θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και στο ποδόσφαιρο ανδρών και όχι να γίνεται συζήτηση για παύλες και διακοπές. «Εμείς όταν ήμασταν επτά πόντους μπροστά στη βαθμολογία μας λέγατε για παύλες και να σταματήσει το πρωτάθλημα».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη τη θέση αυτή και τόνισε ότι «εμείς ψηφίζουμε παύλα. Εάν δεν βγει κάποιος και μαθηματικά πρωταθλητής δεν είναι πρωταθλητής». Κάτι που επισήμανε και ο έφορος του γυναικείου τμήματος των «ασπρόμαυρων», Γιάννης Βάρδαλης. 

Έπειτα, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν θέλει να είναι ανακόλουθος θα ψηφίσει λευκό, όπως θα έκανε και σε ανάλογη περίπτωση με το πρωτάθλημα των ανδρών.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.