«Έπνιξε» πέναλτι υπέρ του Αστέρα ο Σιδηρόπουλος, δύσκολη νίκη για Ολυμπιακό

Metrosport Team21 Απριλίου 2021

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό δια χειρός Σιδηρόπουλου! Ο Έλληνας ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε τράβηγμα του Παπασταθόπουλου στον Ιγκλέσιας στο 50΄ κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 και έδωσε την ευκαιρία στους Πειραιώτες να πάρουν τη νίκη με 1-0 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1. 

Ο Σιδηρόπουλος έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης και μοιραία του στέρησε την ευκαιρία να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Καραϊσκάκης. Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στους Αρκάδες χάρη στο τέρμα του Παπασταθόπουλου στο 52΄.

Επόμενο παιχνίδι για τους Πειραιώτες κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (25/4, 19.30) στο Φάληρο, ενώ η ομάδα του Ράσταβατς υποδέχεται τον Άρη (25/4, 17.15).

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Λαλά (46’ λ.τρ. Ντρέγκερ), Σεμέδο, Παπαδόπουλος (22’ λ.τρ. Παπασταθόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά (70’ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι, Κάιπερς (81’ Εμβιλά), Χασάν (70’ Ελ Αραμπί).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Βαλιέντε (46’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες (46’ Τζίμας), Κρέσπι, Μπελόκ (88’ Κανελλόπουλος), Σουάρεθ, Ριέρα (46΄ Γκόμες), Κώτσιρας, Χριστόπουλος, Αλί Μπαμπά (67’ Τιλίκα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.