«Επιβεβλημένη η διακοπή, προέχει η υγεία όλων μας»

Αχίλλειος Έξαρχος16 Μαρτίου 2020

Απόλυτα σύμφωνοι με την απόφαση της ΕΠΟ για αναστολή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας ως μέτρο προφύλαξης κατά της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού εμφανίζονται οι ομάδες. Η «Μetrosport» απευθύνθηκε σε εκπροσώπους ομάδων που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική από τη Βόρεια Ελλάδα και άπαντες, όπως είναι φυσιολογικό, τάχθηκαν υπέρ της απόφασης. Αναλυτικά όσα είπαν:

Γιώργος Παυλάκος (Μακεδονικός, γενικός διευθυντής): «Εννοείται πως συμφωνούμε με την απόφαση. Πάνω από όλα είναι η υγεία και σε δεύτερη μοίρα έρχεται το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να πας να παίξεις όταν έχεις στο μυαλό σου άλλα πράγματα. Πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των αθλητών, προπονητών, του ποδοσφαιρικού τμήματος γενικότερα. Είμαστε σύμφωνοι με αυτή την απόφαση».

Βαγγέλης Κολώνης (Αγροτικός Αστέρας, γενικός αρχηγός): «Εύλογα διακόπηκε το Πρωτάθλημα. Προέχει η υγεία όλων των ανθρώπων, των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους και μετά το Πρωτάθλημα. Αν δεν διαφυλάξουμε εμείς οι ίδιοι την υγεία μας θα φτάσουμε σε κατάσταση ακόμη χειρότερη από την Ιταλία».

Χαράλαμπος Αμπατζίδης (Θερμαϊκός Θέρμης, πρόεδρος): «Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να διαφωνεί. Είναι μια σωστή απόφαση για την υγεία των ποδοσφαιριστών, και των φιλάθλων. Είναι μια δύσκολη εποχή. Όπως όλος ο κόσμος έτσι κι εμείς, θα κάνουμε το σωστό για να βγούμε υγιείς από όλη αυτήν την δύσκολη κατάσταση».

Χρήστος Δούμος (Αλμωπός Αριδαίας, γενικός αρχηγός): «Εμάς ως Αλμωπό δεν μας βολεύει, διότι χάνεται ο αγωνιστικός ρυθμός ενόψει των μπαράζ, αλλά η απόφαση είναι ολόσωστη. Δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο. Είναι επιβεβλημένη προκειμένου να ληφθούν προφυλάξεις τόσο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τους φιλάθλους».

Καζεπίδης Μπάμπης (Πανδραμαϊκός, προπονητής): «Είμαι απόλυτα σύμφωνος. Πρέπει να προστατεύσουμε κυρίως τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και τις ευπαθείς ομάδες, που έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η Ιταλία είναι ένα καλό παράδειγμα για εμάς. Το πήραν αψήφιστα και έγινε αυτό που έγινε. Είναι ένα καλό μέτρο ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση».

Χρήστος Πέτσης (Θύελλα Σαρακηνών, γενικός αρχηγός): «Θεωρώ ότι η διακοπή ήταν επιβεβλημένη καθώς το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Σαφώς και η επιμήκυνση του πρωταθλήματος αποτελεί ένα πρόβλημα για όλους τους παράγοντες, τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά από την στιγμή που προέκυψε αυτό το πρόβλημα δεν γινόταν αλλιώς. Άλλωστε παιχνίδια χωρίς κόσμο είναι κάτι το απογοητευτικό, καθώς δεν μπορεί να γίνονται τα παιχνίδια μεταξύ συγγενών και φίλων. Οπότε ορθώς έγινε η διακοπή και όταν με το καλό αποφασίσουν οι υπεύθυνοι, τότε ας αρχίσει το Πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.