Επιβεβαίωση: «Κλείνει Όγκνιεν Γκνιάτιτς ο Άρης»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2020

Μετά τα βήματα που έγιναν για την λύση των BAN από την ΠΑΕ Άρης, δρομολογείται ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας για τους «κιτρινόμαυρους» που στοχεύουν στην ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής, θέλοντας να την αξιοποιήσουν στο έπακρο και να αποτελεί το δυνατό τους σημείο ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Σε αυτό το μήκος κύματος οι άνθρωποι του Άρη είχαν βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του Όγκνιεν Γκνιάτιτς, όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ του Metrosport.grΟ 28χρονος Βόσνιος χαφ είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Πλατανιά και δημοσιεύματα από τη χώρα του έρχονται να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ σημειώνοντας πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και ότι ο Άρης ενδιαφέρθηκε και κατά το παρελθόν για τον παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος από την πολωνική, Κορόνα Κίελτσε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το  sportsport.ba:

«O Γκνιάτιτς άφησε πολύ καλή εντύπωση παίζοντας για τον Πλατανιά στην Ελλάδα και τώρα ο Άρης με επικεφαλής τον πρώην προπονητή του Αμβούργου, Μίχαελ Ένινγκ, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα τον έχει στο ρόστερ του.  

Ο Άρης ήθελε τον παίκτη και τον περασμένο χειμώνα. Στην καριέρα του ο Γκνιάτιτς, έχει παίξει εκτός Βοσνίας, πέρα από τις Κορόνα, Πλατανιά και στην ολλανδική Ρόντα. Επίσης, ήταν μέλος της Κ21, της Βοσνίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.