«Ναυάγησε» οριστικά των Χουάντερσον και Λεοζίνιο για τον Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Σεπτεμβρίου 2020

Η έλλειψη βάθους του ρόστερ για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης  φάνηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Αετό Βασιλικών, που ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την ομάδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Οι άνθρωποι των «κυανολεύκων» δουλεύουν πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα για να φέρουν στον σύλλογο παίκτες πρώτης γραμμής. Δυο ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν του Χουάντερσον και του Λεοζίνιο με το metrosport.gr να σας ενημερώνει από την αρχή για τα εμπόδια που υπήρχαν για την επιστροφή των δυο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών στην ομάδα. 

Ήρθε, τώρα να μας επιβεβαιώσει ο ατζέντης τους, Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», τονίζοντας πώς οι δυο εκπρόσωποί του δεν θα προβάρουν τα κυανόλευκα, καθώς ο Ηρακλής δεν μπορεί να χρησιμοποιεί στην κατηγορία πάνω από πέντε παίκτες άνω των 32 ετών.

Εκκαθάριση του ρόστερ

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Ακριτόπουλος έβγαλε τα συμπεράσματά του από τα πρώτα τέσσερα φιλικά παιχνίδια της ομάδας με Σοχό (0-1), Θύελλα Σαρακηνών (2-1), ΠΑΟΝΕ (3-0) και Αετό Βασιλικών (0-4). 

Ο 59χρονος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του και ήδη έχει τη λίστα στα χέρια του με τα ονόματα των παικτών που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. 

Τέλος, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται διαρκώς σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής και αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις αν όχι εντός της ημέρας τις επόμενες, καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα ξεκινάει το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.