Επιβεβαιώνει το Metrosport.gr ο Προσινέτσκι - «Είμαι σε συζητήσεις με τον Άρη»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Metrosport.gr έρχεται να επιβεβαιώσει ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ο οποίος μέσα από δηλώσεις του σε ουκρανική ιστοσελίδα και πιο συγκεκριμένα στην«sportklub», αναφέρει ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Άρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».

Αρχικά αναφέρει, Ήμουν στην Ελλάδα, μιλήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Οι δημοσιογράφοι με κάποιο τρόπο το ξεθάβουν, αν και είναι πάντα καλύτερα να το κάνουμε ήσυχα. Είμαι προπονητής χωρίς δουλειά, και είναι μια κατάσταση που με ανησυχεί και δεν νιώθω άνετα. Οπότε μιλάω με πολλούς συλλόγους, μερικές φορές μου βγαίνει, μερικές φορές όχι».

Εν συνεχεία προσθέτει για το επίπεδο συζητήσεων των δύο πλευρών, «Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει η δυνατότητα συμφωνίας, αλλά και η συμφωνία να μην γίνει ποτέ. Πρόκειται για την ανάληψη της ομάδας το καλοκαίρι του 2023».

Από τον Άρη πάντως επιμένουν πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Προσινέτσκι αλλά πως υπήρξε μια συνάντηση του Παλίκουτσα με τον Κροάτη προπονητή λόγω πολύ καλών φιλικών σχέσεων...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.